K2Marketing

Merete Falch, og Kristin Nydahl Øhrn etablerte firmaet K2Marketing DA i 2002.
Første satsning og spede begynnelse med Reiselivsmessen Vestfold, la grunnlaget for utvidet satsing til flere regionale byer påfølgende år.
 
I 2012 utvidet vi konseptet til Oslo, og har siden den gang – vært Norges Offisielle Internasjonale Reiselivsmesse – samlet for hele turistindustrien.
Selskapsformen ble endret til K2Marketing AS i 2013.
  
Når nå både Norges Varemesse / Lillestrøm og Possibility / Bergen har trukket sine arrangement – er K2Marketing AS eneste arrangør av Reiselivsmesser – i Norge. Nytt for 2015 er Reiselivsmessen Bergen.
  
Merete Falch`s bakgrunn er som økonomisjef i NLI Gruppen. Hun har bred erfaring og utdannelse innen økonomisk styring, analyse og ledelse.
Kristin Nydahl Øhrn har sin bakgrunn fra både reiselivsbransjen og avis- og mediebransjen med solid utdannelse og kompetanse innen markedsføring, ledelse og kompetansebygging.
 
Vårt varemerke er god kvalitet og service overfor vårt solide kontaktnett – innenfor en samlet nasjonal og internasjonal – reiselivsindustri !

Messer/Utstillinger:

Siden 2002 har vi årlig arrangert Reiselivsmessen i følgende byer:
Tønsberg, Stavanger, Fredrikstad og Trondheim, Oslo og nå også Bergen. Tilsammen har vi gjennomført og arrangert i overkant av 60 messer.

Event:

Sommeren 2004 – Idol konsert på Slottsfjellet, Tønsberg
Høsten 2008, 2009, 2010, 2011 har vi arrangert Hus – Hytte og Interiørmessen i Tønsberg
Våren 2013 arrangerte vi Jakt, Fiske & Friluftsmessen på Telenor Arena