For deg som ønsker å være utstiller

Reiselivsmessen Oslo 2020 

Clarion Hotel The Hub 4. – 5.  januar 2020

NYHET! Reiselivsmessen Oslo flytter til sentrum!

Vi lytter til våre utstillere, og flytter messen til pulserende Oslo sentrum neste år. Samarbeidet med Telenor Arena er avsluttet.

Med Oslo`s ypperste beliggenhet, er The Hub perfekt for Reiselivsmessen Oslo 2020! Med sin nye og unike innovative arena, er hotellet optimalt tilrettelagt for store messer og kongresser.

Vi er derfor stolte av å gi Reiselivsmessen et realt ekspansivt løft!
Arrangementet skal være en rendyrket reiselivsmesse og ha et spennende konsept. Et travelt publikum kan enkelt ta turen til messen – mens de allerede er i byen!

Her skal reiselystne booke alle årets reiser, sommerens hovedferie, påske- høst- og vinterferien i tillegg til kortere weekendturer.

Vi har lyttet til bransjen for å fange kjøpernes interesse  – umiddelbart kalenderen vipper nytt år med nye ferieuker og feriepenger. Medias og charter bransjens markedstrykk er aller størst i romjulen, det samme er nett-trafikken. Dette skal nå også resten av reiselivsbransjen få oppleve med en skikkelig kick start inn i det nye reiseåret !

Reiselivsmessen skal delta og være en aktiv pådriver i markedskampanjen i samme periode. Messen skal være synlig i samtlige flater (Aftenposten, Dagbladet, Se&Hør, Budstikka, Romerikes Blad, Drammens Tidene, P4, Radio Norge, Sosiale Medier, Reisemagasiner, TV2, Vipbilletter, buss og t-bane m.m)

Det nye konseptet skal gjøre deltagelsen enkel for deg som utstiller. Mindre tid på tilrigg, du kommer til en ferdig standløsning. Ingen ekstra tilleggskostnader gjør budsjettet ryddig og oversiktlig.

Priser :

Stand Small, 8m2 = kr 16.500,-

Stand Medium, 15m2 = 25.500,-

Stand Large, bygg din egen stand. Ta kontakt for spesialtilpasset størrelse og priser

Registreringsavgift kr 2.000,-
Alle priser + mva

Prisen inkl.
Bord, stoler, teppe, strøm, fri wifi samt Expo pakke

Expo pakke:
Deres logo på storskjerm
Deres logo på vår webside
Deres logo i messekatalog
Deres logo på VIP billetten
Tid til foredrag i tilrettelagt konferansesal
Fritt antall vipbilletter for gratis entrè
Lunsj for 2 pers pr stand